Cookie- og privatlivspolitik

COOKIE & PRIVATLIVSPOLITIK FOR WETENDORF LIVING

Dette er cookiepolitikken for Wetendorf Living, på hjemmesiden: https://wetendorf.dk

COOKIES

Hvad er Cookies?

Cookies er små tekstfiler der lægges på din maskine for at hjælpe os med at give dig en bedre oplevelse når du besøger os. Generelt bruges cookies til at genkende dig når du besøger os igen og kan hjælpe med fx. at huske indholdet i en indkøbskurv og levere helt anonyme data til 3. parts applikationer som Google Analytics. Cookies vil gøre din browsing oplevelse bedre. Såfremt du ikke ønsker at modtage cookies kan du slå dem fra. Den mest effektive måde at gøre dette, er at slå cookies fra i din browser.

Hvordan vi bruger Cookies

Vi bruger cookies af flere forskellige årsager, som du kan se nedenfor. I de fleste tilfælde er der ingen standard mulighed for at afmelde cookies uden at slå funktioner fra, hvorfor vi anbefaler at du altid har alle cookies slået til for denne side. Cookies kan altid vælges fra senere og dit valg er derfor ikke endegyldig.

De Cookies Vi Henter

Tredjepartscookies

I nogle specielle tilfælde bruger vi også cookies fra betroede tredjeparter. I det følgende afsnit beskrives hvilke tredjeparts cookies du kan støde på via dette websted.

Nulstil Cookies

Du kan forhindre indstilling af cookies ved at justere indstillingerne i din browser (se din browser Hjælp til hvordan du gør dette). Vær opmærksom på, at deaktivering af cookies vil påvirke funktionaliteten af denne og mange andre websteder, du besøger. Deaktivering af cookies vil normalt resultere i også at deaktivere visse funktioner på dette websted. Derfor anbefales det ikke at du deaktiverer cookies.

PERSONDATA

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.
Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.
Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Hvordan beskytter vi dine persondata?

Dine persondata sikres ved en stærk firewall i både hosting og på selve websitet. Desforuden vil dine persondata være krypteret vha. vores SSL certifikat fra indtastning til levering i vores indbakke, ved brug af kontaktformularer. Da Wetendorf Living er en virksomhed med flere tilknyttede freelancere og Diana Wetendorf som ejer, har Diana sørget for at alle vedrørende være up-to-date med kryptering og sikkerhedsprocedurer i samarbejde med webudvikler og hostingselskab.
Ved 3 fejl på indtastning af brugernavn og/eller kode, vil websitet informere hostingselskabet herom, der vil køres en indbrudskontrol og der vil komme et ekstra sikkerhedslag i form af forskellige captcha.

Hvilke databrudsprocedurer har vi på plads?
Ved databrud sikres det at hullet lukkes hurtigst muligt ved direkte telefonisk og skriftlig kontakt til både webudvikler, mail- og hostingselskab.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@wetendorf.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Mere Information

Denne side har forhåbentlig klargjort vores brug af Cookies for dig og som tidligere nævnt, hvis der er noget du ikke er sikker på om du har brug for eller ej, er det normalt sikrere at lade cookies være aktiveret, hvis de hænger sammen med en af de funktioner, du bruger på vores hjemmeside.

Men hvis du stadig søger mere information, kan du kontakte os via en af følgende metoder: