Om Wetendorf Living

Med placering ved Vesterhavet nærmere betegnet Esbjerg, hvor man med konstant vind i håret bliver inspireret til at kigge ud over havet og det giver en kæmpe stor lyst til at rejse derud hvor man aldrig før har været. Min mand og jeg lider af uhelbredelig rejsefeber, og vi har i mange år tænkt, at vi ville ønske, at vi kunne tage verden med hjem. Derfor lancerede jeg Wetendorf Living, en hjemmeside om boligindretning, som tager udgangspunkt i eventyret i verden omkring os.  

Kærligheden til det perfekt uperfekte

Vi lever i en tid og en verden, hvor vi dyrker det perfekte og det effektive på godt og ondt. Det giver os velstand og fremgang. Dog synes jeg, at det perfekte sjældent rummer det lille ekstra, det helt særlige og ganske unikke som vi forelsker os i. Derfor er alt det du kan købe hos Wetendorf Living og bringe ind i dit hjem, helt sin egen og med til at give dig et personligt hjem.  

Alt er håndplukket og håndlavet

Det meste i webshoppen, er håndlavet i små værksteder, mange af dem er ikke større end et dansk spisebord, typisk i Nordafrika, hvor kunsthåndværkeren tilstræber at lave sin krukke, sin vase eller sin læderpuf helt ens hver gang, hvilket heldigvis ikke lykkedes, det er netop det der er charmen. Jeg har besøgt kunsthåndværkeren personligt. Jeg har set, hvordan han udfører sit håndværk og jeg har bestilt netop ham til at skabe sine perfekt uperfekte mirakler. Hver gang jeg har lukket en aftale har jeg på fornemmelsen, at han gør sig ekstra umage. Fordi jeg har været der selv. Fordi jeg har interesseret os for ham og hans håndværk, og fordi han har forstået, at kun glade kunder kommer igen. Den dyd forsøger jeg efter bedste evne at leve op til. Wetendorf Living giver dig muligheden for at pynte dit hjem med det lille ekstra, det helt særlige og ganske unikke, som skaber det personlige hjem, hvor vi kan hvile og reflektere i omgivelser der minder os om, at verden ikke kun er et spørgsmål om effektivisering og ensartethed, men om omhu og diversitet.

Hos Wetendorf  Living, tror vi på god stil, det perfekt uperfekte og vi tror altid på eventyret. God fornøjelse:)

Kærlig hilsen Diana.

Indkøbskurv