Rejsenyt – Livet efter jordskælvet

Jeg vil gerne dele nogle tanker med jer. Jeg har planlagt en rejse til Marokko for at besøge min ”marokkanske familie” så jeg med mine egne øjne kan se at de alle har det godt! Men også vores keramik leverandører og få mulighed for at tale med dem om jordskælvet og den periode, der fulgte efter. Jeg ved at de har haft mange udfordringer på forskellig vis.

Jeg har tænkt meget… Hvordan bliver det at rejse til et land, så kort tid efter sådan en katastrofe? Hvordan tager folk imod os? Er der overhovedet overskud til at have os på besøg? Men jeg har været i kontakt med mine forbindelser og alle siger de ”Det eneste, I ikke må gøre, er at blive væk – Vi har lige nu brug for jer mere end nogensinde!!” ” Først Corona, nu dette!”

Nu har jeg besluttet at vi tager afsted og jeg glæder mig til at høre, hvordan de er kommet igennem denne svære tid. Hvordan har jordskælvet påvirket dem personligt og deres fællesskab? Hvordan har de arbejdet sig gennem genopbygningen af deres hjem og forretninger? Og selvfølgelig er jeg interesseret i at forstå, hvilken indvirkning dette har haft på produktionen af vores keramik og mange af vores andre varer.

Desuden glæder jeg mig også til at høre mere om, hvordan livet leves nu i området efter jordskælvet. Har det mon ændret deres perspektiver og værdier? Har det styrket deres fællesskab og sammenhold? Jeg er sikker på, at de har mange historier at fortælle, og jeg glæder mig til at lytte til dem alle. Jeg oplever Marokkanerne som de sejeste mennesker og de hjælper hinanden og kæmper for hinanden, så egentlig er jeg ikke i tvivl om at de allerede har rejst sig, så godt det nu er muligt!

Nyheder

kr. 425,00kr. 625,00

kr. 425,00kr. 625,00

kr. 269,00kr. 599,00

Indkøbskurv